dynamometric-tamper-ascaso zoom

Hover

dynamometric-tamper-ascaso
Full Screen

تمپر داینامیک

500,000 تومان

علت استفاده از تمپر تبدیل پودر قهوه به یک قرص فشرده‌ است که سطح آن با لبه‌ی فیلتر قهوه ساز کمی فاصله دارد.هنگامیکه شما فیلتر حاوی پودر قهوه را در پورتا‌ فیلتر قرار دادید و زیر سر اصلی دستگاه اسپرسو بستید، آب با فشار روی فیلتر حاوی پودر قهوه پاشیده می‌شود. پودر قهوه بعد از تماس با آب حجم بیشتری پیدا خواهد کرد و اگر فاصله ی پودر قهوه تا لبه ی فیلتر وجود نداشته باشد آب از کنار فیلتر سرازیر شده و فضای اطراف دستگاه را کثیف می‌کند.علت دیگر استفاده از تمپر این است که اگر قهوه فشرده نشود آب از قسمتی که فشرده نشده عبور می کند و تمام عصاره ی قهوه خارج نمی شود و در نتیجه قهوه ی دم شده رقیق و بی‌کیفیت خواهد بود.

در انبار موجود نمی باشد

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تمپر داینامیک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد!
ادامه خرید
0