قهوه تک خاستگاه باریستا کافی zoom

Hover

قهوه تک خاستگاه باریستا کافی zoom

Hover

قهوه تک خاستگاه باریستا کافی zoom

Hover

قهوه تک خاستگاه باریستا کافی zoom

Hover

قهوه تک خاستگاه باریستا کافی zoom

Hover

قهوه تک خاستگاه باریستا کافی
قهوه تک خاستگاه باریستا کافی
قهوه تک خاستگاه باریستا کافی
قهوه تک خاستگاه باریستا کافی
قهوه تک خاستگاه باریستا کافی
Full Screen

قهوه باریستاکافی(تک خاستگاه)

440,000 تومان

ارسال رایگان

درباره باریستا کافی:

ما یک کافه رستری با میزان تولید محدود هستیم ، شعار ما برای ارائه محصولات و خدماتمان در یک جمله خلاصه میشود :

* قهوه خوب حق همه است *

قهوه سینگل اورجین یا تک خاستگاه چیست؟

قهوه ای که قابلیت ردیابی داشته باشد وبرای یک مزرعه در یک نقطه مشخص جغرافیایی باشد . توجه جامعه قهوه به  قهوه های تک خاستگاه از باب داشتن عطر وطعم منحصر بفرد و معرف آن است که بابت تاثیرات جوی یک منطقه مشخص است . علاقه مندان به قهوه دوست دارند تا ویژگی های هر قهوه مختص به خودش باشد ،تا آنها از کشف و درک طعمها و عطرهای آن لذت بیشتری ببرند تا آنکه قهوه ای ترکیب شده و غیر قابل شناسایی را بنوشند.

البته مزرعه دارها هم در این راستا به زحمت زیادی افتاده اند تا مزعه خود را یک دست کرده وچینش دستی انجام بدهند و کارهای مختلف دیگر ، البته از همین رو قیمت این قهوه ها از مبدا بالاتر از سایر محصولات است.

 

این قهوه سینگل اورجین (تک خاستگاه) گواتمالا  است و در در ارتفاع ۱۸۰۰ تا ۲۲۵۰ متر کشت شده است. دانه های سبز این قهوه زیر نور خورشیدخشک  شده است . این دانه ها برای تهیه قهوه  با روشهای دمی (قهوه فرانسه)مثل :(فرنچ پرس ، وی شصت ، کافی ماشین فیلتر دار برقی . کمکس و…)بهترین گزینه محسوب میشود.این قهوه دارای بالانس خوبی در طعم وعطر است وشیرینی قابل توجی دارد . این قهوه هنگام تهیه اسپرسو نیز عطرها و طعمهای پیچیده ای وجذابی را همراه دارد.

بسته بندی این محصول در پک های سوپاپ دار است تا گازهای خارج شده از قهوه را از داخل بسته به بیرون هدایت کند و سه لایه بودن این پک های قهوه باعث میشود  که دانه های قهوه      در مجاورت هوا ونور قرار نگیرد تا عطر حود را کاملا حفظ کنند . برای نگهداری بهتر و تنوع در سایز آسیای قهوه باریستا کافی از پک های نیم کیلوگرمی برای خرید یک کیلوگرم قهوه استفاده کرده   و این امکان را به شما داده است تا حین سفارش محصول دو سایزبه دلخواه خود  مشخص کنید .  در صورت درخواست مشتری برای آسیا شدن قهوه  ، باریستا کافی از دقیقترین آسیای قهوه ای که در جهان وجود دارد یعنی (mahlkonig  EK43) برای شما  استفاده میکند وبه در خواست شما  یک ویا هر دوبسته نیم کیلوگرمتان را آسیا میکند . باید خاطر نشان کنیم که  هم اندازه بودن دانه های آسیا شده و خاکه نشدن قهوه و یا کوبیده نشدن آن که اغلب به علت ضعف دستگاه های آسیا اتفاق می افتد باعث میشود تا شما عصاره گیری بهتری داشته باشید و عطرو طعم دقیقتری را از نوشیدنی خود دریافت کنید.

از دیگر مزایای قهوه باریستا کافی ،تازه برشت بودن آن است و شما این اتفاق را در هیچ یک از برند های خارجی نمیبینید وقهوه ها همیشه ماه ها از زمان برشه کردن آن میگذرد و کیفیت در پایین ترین سطح قرار میگیرد ،حتی اگر بهترین برند قهوه در جهان باشد .

روی بسته های قهوه باریستا کافی تاریخ  roast (برشته شدن) قهوه قید شده ولی هیچ تاریخی برای انقضاء وجود ندارد . شاید تا زمان فساد قهوه بیش از دوسال وقت داشته باشیم ولی از نظر ما قهوه ای که کهنه و مانده شده هیچ ارزشی برای استفاده ندارد.

درصورت درخواست برای آسیاب شدن قهوه در قسمت یادداشت مشتری در مراحل خرید ذکر نمایید.

 

 

توضیحات

ماهمیشه تلاش میکنیم با بالا بردن سطح دانش ومهارتمان واستفاده از بهترین تجهیزات ، محصولاتی با کیفیت بالا ارائه دهیم . باریستا کافی همیشه در حال انتخاب وخرید باکیفیت ترین دانه های سبز قهوه است ولی نه به مقدار انبوه ،  این ویژگی ماست که شما میتوانید در تمام فصول سال قهوه اعلاء از ما تهیه کنید.

در ادبیات صنعت قهوه ما یک (small batch roaster) برشته کاری با ظرفیت کم محسوب میشویم که برای هر کیلو قهوه که برشته میکنیم از تمام توان ودقت خود بهره میگیریم .

 

حرفهای پراکنده یک قهوه چی :

می خواهیم این طور فرض کنیم که ما فقط گاهی اوقات قهوه میخوریم و اطلاعات خواصی درباره قهوه نداریم

پس بهتره یکم بیشتر آشنا بشیم که شاید علاقه مون هم بیشتر بشه .

از اینجا شروع میکنیم که گیاه قهوه چه شکلی هست و . . .

قهوه یک درخت  بسیار زیبا و همیشه سبزه ، این درخت به آب و هوا  وخاک خاصی برای رشداحتیاج داره که فقط در کمربند استوا وجود داره وقهوه مصرفی دنیا فقط در اونجا رشد میکنه

سوال: آیا ما در ایران میتوانیم قهوه کشت کنیم ؟ خیر ، اگر هم بتوانیم فقط در حد گلدان هست و یک قهوه بی کیفیت کشت می شود .

خوب ادامه میدیم  ، درخت قهوه میوه هایی مثل گیلاس داره که اتفاقا بهشون گیلاس قهوه هم میگن وداخل این گیلاس دو هسته قهوه سبز وجود داره ، این گیلاسهای قهوه رو بعد از چیدن میبرن که هسته هارو از داخلشون خارج کنن وخشک کنن  که قابل برشته کردن و استفاده بشه ، تقریبا شبیه به فرایندی که برای پسته شور انجام میشه

سوال : آیا قهوه سبز با قهوه خام فرق دارد؟ خیر ، دانه قهوه ای که از گیلاس خارج شده وخشک شده همان قهوه سبز و یا خام نام دارد .

یکی از مهترین اتفاقاتی که برای قهوه می اوفته که روی کیفیت اون تاثیر خیلی زیادی داره برشته کردن قهوه  هست

همه کشورهای دنیا مثل ایتالیا ، فرانسه ، آمریکا  و ایران قهوه سبز رو از مزرعه ها میخرن ودر کشور خودشون برشته میکنن وروش میزنن قهوه فلان برند ایتالیایی یا فلان برند ایرانی وغیره البته همیشه روی قهوه میخوره که دانه های داخل این بسته قهوه از مزارع کدوم کشوره .

سوال: آیا بهترین قهوه برای برزیل هست؟ خیر ، شهرت برزیل به این علت است که حدود یک سوم قهوه دنیا رو کشت میکند و برشته کاری های زیادی هم در برزیل وجود دارد .

سوال : بهترین قهوه دنیا برای کجاست ؟ این سوال را نمیشود با نام بردن یک کشور جواب داد  چون قهوه های خوبی در کشورهای مختلف وجود دارد ولی یکی از معروفترین منطقه هایی که قهوه خیلی خوبی را کشت میکند از  ارتفاعات جامائیکا هست که با نام جامائیکا بلو مونتین شناخته میشود   .

حالابا بخش برشته کاری آشنا میشیم . به صورت خلاصه باید بگم برشتگی قهوه رو میشه به سه طیف خلاصه کرد که میتونید با رنگهای  قهوه روشن ، قهوه متوسط و قهوه تیره تشخیص بدید . البته بگم که رُست یا همون برشته کاری قهوه یک علم مستقل و گسترده هست که باعث شکوفا شدن عطرها وطعمهای مختلف در قهوه میشه  و رنگ برشتگی  صرفا یک مشخصه قابل لمس برای عموم مردم هست .

 

 

سوال : قهوه ترک وفرانسه ویا اسپرسو چه فرقی دارند؟ در جواب این سوال ابتدا باید یاد آور شوم که کشور ترکیه ویا فرانسه هیچ ارتباطی با انواع قهوه ندارن واین نامها صرفا نقش اسم  را دارند .(البته سابقه ای در تاریخ باعث این نام گذاری ها شده است) در ادامه بشرح کامل جواب این سوالات را بازگو میکنیم.

  من برای اینکه بتونم کامل شرح این موضوع رو انجام بدم باید اول بگم ما در کشورهای مختلف وفرهنگهای مختلف سلیقه های متفاوتی برای نوشیدن قهوه ومزه های اون داریم که این سلیقه ها باعث ایجاد تفاوت در روشها و میزان برشتگی قهوه میشه . ولی در اصل برشتگی عامل تعیین کننده در نوع قهوه نیست .

من فرض رو روی یک دانه قهوه واحد با درجه برشتگی متوسط میزارم  تا بتونم توضیح کاملی رو ارائه بدم.

قهوه ترک:

مابرای دم کردن قهوه از روشهای مختلفی میتونیم استفاده کنیم ، مثلا پودر قهوه رو بریزیم توی آب و بجوشونیم یا پودر قهوه رو بریزیم داخل یک فیلتر کاغذی یا حتی پارچه ای و روش آب جوش بریزیم و قهوه رو دم کنیم  حتی میتونیم پودر قهوه رو داخل یک محفظه ای تحت فشار آب و حرارت  بزاریم و ازش عصاره گیری کنیم .

خوب حالا اگر ما بخواهیم قهوه رو داخل آب بریزیم و دم کنیم باید دانه های قهوه رو خیلی ریز مثل آرد آسیا ( آسیاب به آسیای آبی گفته میشود) کنیم که وقتی محلول در آب میشه بتونه عصاره خودش رو خارج کنه و ته نشین بشه تا قابل شرب باشه .

نتیجه: ( هر دانه قهوه ای که به صورت آرد آسیا شده و محلول در آب دم بشود  قهوه ترک نام دارد پس قهوه ترک یک نوع دان قهوه نیست یک روش دم آوری است)

قهوه دمی (فرانسه):

حالا اگر بخواهیم یک قهوه بدون دُرد ( جرم قهوه داخل آب) داشته باشیم باید قهوه رو داخل یک فیلتر کاغذی یا پارچه ای بریزیم و آب رو از روش رد کنیم وبرای این کار باید  قهوه رو درشت آسیاب کنیم که آب از بینش عبور کنه ویه بستر گِل مانند نسازه که از حرکت آب جلو گیری کنه و درشتی پودر و درجه آسیا در حد  شکر باشه نه بیشتر که آب خیلی سریع عبور کنه و قهوه رقیقی به دست بیاد .

نتیجه:( هر دانه قهوه ای که به اندازه دانه های شکر آسیاب شده و به روش فیلتری (که میتواند برقی یا دستی این عمل ریزش آب انجام شود فرقی ندارد) قهوه دم آوری بشود به آن قهوه دمی یا فرانسه گفته میشود . پس قهوه فرانسه یک روش دم آوری است نه یک نوع دانه قهوه)

 

اسپرسو:

و اما اگر بخواهیم از یک گرماژ مشخصی پودر قهوه فقط چند میلی لیتر به صورت  محدود عصاره غلیظ و قدرتمند تهیه کنیم  چی میشه؟

باید  اول دانه قهوه رو در حد  نمک تصفه شده ریز آسیا کنیم وبه کمک دستگاه اسپرسو  ساز که پود قهوه رو در یک محفظه کوچک با یک خروجی  قرار میده و با فشار زیاد(حدود ۹ بار) نزدیک به ۳۰ میلی لیتر آب از روی، برفرض مثال ۱۶ گرم پودر قهوه عبور میده وعصاره قهوه رو تهیه میکنه . به این عصاره کم حجم وپر قدرت اسپرسو گفته میشه که هم به تنهایی نوشیده میشه و هم به عنوان قهوه پایه در نوشیدنی هایی مثل کاپوچینو ، لته، موکا و غیره که هراه شیر وشکلات و استفاده میشه پس اسپرسو نوعی دانه قهوه نیست ، اسپرسو عصاره غلیظی از مقداری پودر قهوه است گه با فشار و آب داغ تهیه میشود.

توضیحات تکمیلی

وزن 1 kg
آیا این قهوه آسیاشده است؟

خیر ، در صورت در خواست برای آسیا شدن قهوه در قسمت نوضیحات سفارش ذکر کنید که برای چه دستگاه ویاابزاری میخواهید که آسیا شود . این محصول چون دو بسته نیم کیلوگرمی است میتوانید به دو سایز سفارش آسیا شدن بدهید.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “قهوه باریستاکافی(تک خاستگاه)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

سبد خرید
هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد!
ادامه خرید
0