قهوه یوروکف DECAFFEINATO zoom

Hover

قهوه یوروکف بدون کافئین و اورگانیک zoom

Hover

قهوه یوروکف بدون کافئین و قهوه توبرگا 100% عربیکا zoom

Hover

قهوه یوروکف بدون کافئین3 zoom

Hover

قهوه یوروکف بدون کافئین 2 zoom

Hover

قهوه یوروکف DECAFFEINATO
قهوه یوروکف بدون کافئین و اورگانیک
قهوه یوروکف بدون کافئین و قهوه توبرگا 100% عربیکا
قهوه یوروکف بدون کافئین3
قهوه یوروکف بدون کافئین 2
Full Screen

قهوه برند یوروکف مدل DECAFFEINATO (بدون کافئین)
ITALIAN COFFEE EUROCAF DECAFFEINATO

188,000 تومان

قهوه یوروکف بدون کافئین (DECAFFEINATO) یک انتخاب مناسب و ایده آل برای افرادی است که تصمیم به تغییر عادت غذایی خود دارند، می‌باشد. این نوع قهوه مخلوطی از دان‌های قهوه آسیاب شده با کیفیت است. کافئین قهوه یوروکف مدل DECAFFEINATO با به‌روز ترین روش‌های دی کف کردن قهوه تهیه و ارائه شده است.

این قهوه در بسته بندی با جنس قلع به مشتریان عرضه می‌شود. این نوع بسته بندی به حفظ سلامت محصول کمک می‌کند و آن را از هرگونه آسیبی حفظ نماید. همچنین درب بسته بندی به صورت آسان باز کن تعبیه شده تا مصرف کننده هنگام باز نمودن دچار مشکل نشود. هر بسته این قهوه بدون کافئین شامل 250 گرم قهوه برشته شده و آسیاب شده می‌باشد.

این قهوه مناسب مصارف خانگی و هرکا (هتل، رستوران و کافی شاپ) بوده و با دستگاه اسپرسو و موکاپات قابل دم آوری است.

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره محصول با شماره سایت باریستا شاپ تماس گرفته و داخلی 3 را بگیرید. شما مستقیم به نماینده یوروکف در ایران وصل شده تا بهترین مشاوره قهوه را دریافت نمایید.

 

توضیحات

قهوه از گذشته دور تا حال حاضر یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در کشورهای گوناگون بوده است. آنقدری که در وصفش شعرها گفته شد و همواره پایه ثابت قرارهای کاری، عاشقانه و … بوده است. سر جیمز مکیناش، مورخ، سیاستمدار و حقوق‌دان معروف اسکاتلندی درباره قهوه می‌گوید:

خلاقیت و توانایی ذهن هر فرد، مستقیما با میزان قهوه‌ای که نوشیده تناسب دارد.

قهوه از زمانی که بر می‌خیزید برای شروع روز تا غروب بعد از یک روز کاری شلوغ در کنار شماست و با طعم و عطر دلنشین، روز شمارا می‌سازد. شاید جالب باشد بدانید در طول یک روز حدود 2.25 میلیارد فنجان قهوه توسط مردم سرو می‌شود. اهمیت این ماده آن جایی مشخص می‌شود که بعد از نفت، برترین ماده تجاری در جهان، دانه‌های قهوه دوست داشتنی هستند. یکی از قهوه‌های مطبوع در جهان، قهوه ایتالیایی است. در این پست شما را با قهوه یوروکف بدون کافئین آشنا می‌نماییم.

 

ایتالیا و پیوند قدیمی با قهوه

اگر درباره قهوه کنجکاو هستید، حتما از ایتالیا و ارتباطش با قهوه را نیز آگاهید. قدیمی ترین کافه‌ها در این کشور بوده و هنوز نیز در کنار هزاران کافه مدرن آن فعال هستند. در این بین تورین شهری است که می‌توان مرکز قهوه باشد. اولین دستگاه اسپرسو در سال 1884 در تورین اختراع شد. همچنین این شهر زیبا با خیابان‌های سنگفرش، ساختمان‌های باشکوه قدیمی، کافه‌های زیبا و میز و صندلی‌های سبک رومی دفتر اصلی تولیدات قهوه را نیز در خود جای داده است. در این میان یوروکف، نامی آشنا و کیفیتی مطلوب را دارد.

کافه‌ای در تورین
کافه‌ای در تورین

 

در سال 1959 نیز شرکت یوروکف در این شهر بنیان نهاده‌شد. برند یوروکف خیلی زود به نامی آشنا در میان مردم قهوه‌دوست کشور ایتالیا تبدیل شد. این برند همواره با انتخاب دقیق مواد اولیه، رست آهسته در دمای پایین و اصلاح و تصفیه مداوم دان‌های قهوه، محصولی مخاطب‌پسند را به بازار عرضه می‌کند. این شرکت از دستگاه‌ها و تجهیزات نوین و به روز در جهت تولید قهوه خود استفاده می‌کند.

یوروکف، شصت سال پیش
یوروکف، شصت سال پیش

 

قهوه بدون کافئین

قهوه نوشیدنی محبوب و پرکافئین می‌باشد. کافئین یک ماده خوراکی شیمیایی است که در گیاهانی چون چای، کاکائو و قهوه وجود دارد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید کافئین خالص به شکل پودر براقی است که مزه تلخی دارد. این پودر سفید رنگ و بی بو می‌باشد. از تاثیرات این ماده بر بدن میتوان به افزایش سوخت و ساز بدن، بالارفتن هوشیاری، تحریک سیستم ایمنی بدن و سوختن چربی‌های اضافی بدن کمک می‌کند. اما هر ماده‌ای علاوه بر ویژگی‌های مثبتی که دارد، بُعد منفی نیز خواهد داشت. مصرف کافئین شاید به تمرکز و حافظه شما کمک کند اما تاثیر آن موقتی است. همچنین بعد از مصرف زیاد آن باعث عصبی شدن، دفع آهن، اختلال در خواب می‌شود. همچنین به دلیل آن که مصرف کافئین باعث انقباض عروق خونی می‌شود، مصرف آن برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه نمی‌گردد.

مصرف کافئین احساس اضطراب را در شما افزایش می‌دهد. همینطور نوجوانانی که به خوردن نوشیدنی‌های کافئین دار معتاد شده باشند، دچار تهوع، تکرر ادرار ، کم آبی بدن و گاهی مشکلات معده دچار می‌شوند. زنان باردار نیز نباید کافئین مصرف نمایند. این ماده باعث می‌شود تا ضربان قلب جنین بالا برود و به زایمان زودرس یا خدای نکرده سقط جنین منجر شود. اما علاقه مندان به قهوه باید چه کاری انجام دهند؟؟ تمام آسیب‌های کافئین را به جان بخرند یا از خیر نوشیدن قهوه بگذرند؟ راه حل بسیار ساده است. سالیانی است که متخصصان قهوه با انجام فعل و انفعالاتی کافئین قهوه را از آن جدا می‌کنند تا تمامی افراد با محدودیت‌های مختلف از نوشیدن این ماده خوش طعم محروم نشوند. و لذت ببرند.

ویژگی‌های قهوه یوروکف بدون کافئین

قهوه یوروکف بدون کافئین (DECAFFEINATO) یک انتخاب مناسب و ایده آل برای افرادی است که تصمیم به تغییر عادت غذایی خود دارند، می‌باشد. این نوع قهوه مخلوطی از دان‌های قهوه آسیاب شده باکیفیت است. کافئین قهوه یوروکف مدل DECAFFEINATO با به روز ترین روش‌های دی‌کف کردن قهوه تهیه و ارائه شده است.

 

در هر شات قهوه، چقدر کافئین وجود دارد؟

قبل از آن که از روش‌های جادویی دی‌کف کردن بگوییم، لازم است بدانیم در هر مقدار قهوه چقدر کافئین وجود دارد. بسته به نوع قهوه (عربیکا یا روبوستا بودن) مقدار کافئین نیز متفاوت است. دان قهوه روبوستا مقدار بیشتری کافئین نسبت به عربیکا دارد. همچنین روش تهیه یک فنجان قهوه نیز بر مقدار کافئین آن موثر است. به طور مثال یک لیوان لاته یا یک فنجان کاپوچینو کافئین بیشتری نسبت به قهوه فرانسه دارد.

در هر 100 گرم قهوه 40 میلی گرم کافئین وجود دارد. البته لازم است بدانید که قهوه بدون کافئین عاری از این ماده نیست! بلکه مقدار آن تا 97 درصد کاهش می‌یابد. به طوری که در یک فنجان قهوه مقدار کافئین به 3 میلی‌گرم می‌رسد. روش‌های مختلفی برای گرفتن کافئین قهوه وجود دارد. این مرحله باید قبل از فرایند برشته یا رست کردن رخ دهد. دی‌کف کردن قهوه بر روی دانه های سبز قهوه خشک شده رخ می دهد.

 

روش های دی کف کردن (گرفتن کافئین از قهوه)

به طور کلی وقتی دان های قهوه سبز را در حلالی قرار دهیم، کافئین از آن خارج می شود. این حلال می تواند آب، دی اکسید کربن مایع یا حلال های آلی مثل اتیل استات یا متیلن کلرید باشد. البته لازم است بدانید بعد از مرحله دی‌کف کردن عطر و طعم قهوه ملایم‌تر می‌شود. رنگ قهوه نیز تغییر می‌کند. مقدار و اندازه این تغییرات به نوع روش استخراج کافئین بستگی دارد.

در روش دی اکسید کربن، دانه‌های قهوه در  co2 مایع خیسانده می‌شود و با به وجود آمدن شرایط مخصوصی کافئین از دانه‌ها جدا خواهد شد. سپس مراحل رست کردن و بسته بندی صورت می‌گیرد.

در روش حلال‌های آلی، اتیل استات یا متیلن کلرید جای کربن دی اکسید مایع را می‌گیرند و با حل شدن در دان‌های قهوه سبز، کافئین موجود در این دانه‌ها را در خود حل می‌نمایند. محققان غذا و دارو تایید نمودند که این حلال‌ها آسیب و اثر سوئی بر دانه‌های قهوه و در نهایت بر سلامت انسان نخواهد داشت.

روش حلال با آب یا Swiss water در سال 1930 در سوئیس ابداع شد. در این روش دانه‌های قهوه سبز با آب خیسانده می‌شود و از یک فیلتر زغالی عبور داده خواهد شد. این فیلتر به گونه‌ای است تا مولکول‌های بزرگ ( که کافئین نیز شامل می‌شود) را از خود عبور ندهد. اما مولکول‌های ریزتر که مواد شیمیایی سازنده  طعم و عطر قهوه را شامل می‌شود، از این فیلتر عبور نماید. در این روش عطر و طعم قهوه ماندگاری بیشتری دارد.

کاشف کافئین

اولین بار فریدلیب رونگه (Friedlieb Ferdinand Runge‎) شیمی دان آلمانی، ماده کافئین را کشف نمود. استاد او، یوهان ولفگانگ فون گوته محقق معروف آلمانی از او خواست تا قهوه را بررسی کند. سر انجام این پژوهش در سال 1918 کشف این ماده محبوب شد. به همین علت رونگه به پدر کافئین نیز شناخته می شود.

تغییر لوگو گوگل به مناسبت 122 امین سالروز رونگه، کاشف کافئین
تغییر لوگو گوگل به مناسبت 122 امین سالروز رونگه، کاشف کافئین

 

بعد از آن لودویگ روسلیوس (Ludwig Roselius) که تاجر قهوه بود، با اسیدهای مختلف، آب و حتی نفت سعی بر جدا کردن کافئین از قهوه نمود. او که مالک و بنیانگذار شرکت Kaffee HAG در آلمان بود، به دلیل تلاش‌هایش در کافئین زدایی قهوه مشهور شد.

 

در نهایت بعد از گذشت سال‌ها، برندها و شرکت‌های معتبری از جمله یوروکف به تولید قهوه دی‌کف یا بدون کافئین پرداختند. قهوه یوروکف بدون کافئین در بسته بندی از جنس قلع عرضه می‌شود. این بسته بندی باعث می‌شود از نفوذ موادی که باعث خرابی محصول غذایی شود به خوبی جلوگیری کند. آب، اکسیژن ، باکتری‌های موجود در هوا و  نور خورشید از عواملی هستند که باعث فاسد یا خراب شدن ماده غذایی می‌گردد. همچنین در هنگام حمل و نقل، به علت جابه جایی، بسته کاغذی مواد غذایی بیشتر دچار پارگی و آسیب می‌شود. بسته بندی محکم و باکیفیت این قهوه از بروز هر گونه آسیب به مواد داخل بسته جلوگیری می‌نماید. درب محصول نیز به صورت آسان باز کن تعبیه شده است تا هنگام باز کردن آن دچار مشکل نشوید.

 

قهوه یوروکف بدون کافئین، یک انتخاب مناسب برای علاقه مندان به قهوه ولی محتاط به عادات غذایی خواهد بود.

توضیحات تکمیلی

گونه

70 درصد عربیکا 30 درصد ربوستا

خاستگاه

0

سطح برشتگی

0

سطح ترش مزگی

0

سطح تلخ مزگی

0

تعادل طعمی

0

سایز سابه قهوه

به صورت پودر عرضه می‌شود.

طعم یادها

0

میزان کرما

0

مبدا برند

ایتالیا

دم افزار پیشنهادی

موکاپات، دستگاه اسپرسو

رنگ بسته

آبی

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “
قهوه برند یوروکف مدل DECAFFEINATO (بدون کافئین)
ITALIAN COFFEE EUROCAF DECAFFEINATO

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما شاید این را هم دوست داشته باشید

سبد خرید
هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد!
ادامه خرید
0