توضیحات
قهوه توبرگا عربیکا
آدمی از دیرباز به دنبال بهبود عملکرد و افزایش بازدهی خود در طی فعالیتهای روزانه بودهاست که این امر با داشتن انرژیِ کافی رابطه مستقیم دارد. هر مقدار انرژی شما در طی روز بیشتر باشد ممکن است به فعالیتهای بیشتر، با کیفیت بهتری بپردازید. یکی از راهکارهای موجود در این امر ایجاد تغییر در رژیم و عادات غذایی است. بسیاری در هنگام کار عادت به نوشیدن یک نوشیدنی دارند. حال اگر این عادت وسیلهای شود که هم به سلامتی شما کمک کند و هم باعث افزایش انرژی شما شود گویی با یک تیر دو نشان زدهاید.
قهوه یکی از همین تیرهاست. شما با قهوه نوشیدن میتوانید انرژی روزانه خود را افزایش داده و همچنین یک نوشیدنی خوشطعم را وارد عادات غذایی خود کنید. کشورهای زیادی در جهان سالانه اقدام به تولید قهوه میکنند. در بین کشورهایی که به تولید قهوه میپردازند ایتالیا یکی از کشورهای شاخص است. در بین شرکتهای تولیدکننده قهوه در ایتالیا نیز شرکت توبرگا از شهرت خاصی برخوردار است.
عربیکا، قدیمی ترین دان قهوه
قهوه توبرگا که 100 درصد دانهای قهوه آن از نوع عربیکا هستند. عربیکا که نخستین و پرطرفدار ترین قهوه کشت شده است، در مناطق کوهستانی کشورهای آفریقایی نظیر اتیوبی و گواتمالا رشد و کشت میشود. عربیکا که اختصار کوفئا عربیکا (Coffea Arabica) میباشد، دارای خواص درمانی و عطر و طعم بهتری نسبت به قهوه روبوستا است. قهوه عربیکا با داشتن آنتی اکسیدان های موجود در خود، به افراد کمک می کند تا کمتر دچار بیماریهایی نظیر سرطان، پارکینسون، آلزایمر و بیماریهای مخل کننده حافظه شوند. این نوع قهوه با داشتن پتاسیم، علاوه بر لذت نوشیدن یک فنجان قهوه مطبوع، به داشتن ناخن و موهای سالم نیز کمک میکند.
قهوه عربیکا نسبت به روبوستا کافئین کمتری دارد. همچنین طعم ترش مزگی آن به نسبت کمتر حس میشود. قهوه توبرگا مدل 100 درصد عربیکا، به صورت کاملا جداگانه برشته میشود. روشهای برشته کردن این قهوه، دارای سابقه طولانی می باشد. طعم توبرگا عربیکا کمی اسیدی و نرم میباشد. استشمام عطر بی نظیر این قهوه، مانند تونل زمانی به سمت حس خوب خواهد بود. طعم آن نیز سفر شمارا به دنیای آرامش آسانتر میکند.
این قهوه برای استفاده در هتلها، رستورانها و کافهها میباشد تا عصاره گیری حرفهای با دستگاههای حرفهای صورت گیرد.
پروفایل قهوه توبرگا عربیکا
لابراتور میم، تمامی پروسه عصاره گیری این قهوه را به طور کامل آزمایش کرده و ابعاد گوناگون آن را مورد بررسی قرار داده است.
یکی از مهمترین عوامل در عصاره گیری، دما میباشد. دمای عصاره گیری باید در مقدار استاندارد باشد تا فرایند عصاره گیری به بهترین نحو رخ دهد. به طور مثال در قهوه عربیکا از برند توبرگا، دمای بالاتر از حد ایده آل، باعث تلخی بیشتر و نچندان دلچسب در قهوه میشود. قهوه توبرگا عربیکا در دمای 91 درجه سانتی گراد بهترین عصاره را میدهد.
مرحله ای جذاب به نام کوبه (Tamping)
اگر شما یک باریستای حرفهای باشید، حتما از اهمیت مرحله کوبه یا تمپر آگاه هستید. این مرحله که بعد از آسیاب کردن دانهای قهوه صورت میگیرد، تاثیر مستقیمی بر عصاره گیری دارد. در این مرحله، قهوه آسیاب شده را در بسکت ریخته و با کوبه آن را خوب میکوبیم. به طوری که پودر قهوه تبدیل به یک قرص گرد شود. این کار باعث میشود تا وقتی آب وارد سابهای قهوه میشود، بهترین عصاره را از آن خارج کند. فشار کوبه عامل مهمی در انجام هرچه بهتر این مرحله است. فشار مناسب برای قهوه عربیکا از برند توبرگا 20 کیلوگرم میباشد. همچنین 9 بار فشار بدون افت نیز فشار پمپی مناسب این قهوه خواهد بود.
شاید برایتان سوال پیش بیاید که اگر فشار کاهش یا افزایش داشته باشد، چه اتفاقی در فرایند عصاره گیری رخ میدهد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم بیش عصاره گیری در این قهوه رخ خواهد داد.
زمان عصاره گیری نیز از عوامل بسیار مهم در کیفیت قهوه میباشد. این قهوه بدون پیش دم آوری آماده میشود. زمان ایده آل برای عصاره گیری 37 الی 40 ثانیه میباشد تا یک فنجان عطر شهر تورین ایتالیا را برای مشتریان به ارمغان بیاورد. عصاره نهایی نیز در وزن 40 تا 45 گرم بهترین خواهد بود. همچنین وزن سابه پیشنهادی لابراتوار قهوه میم برای این قهوه 20 گرم میباشد.
تلخ مزگی و ترش مزگی، طعم های غالب قهوه
دو طعم شاخص در مزه قهوه تلخی و ترشی است. تلخ مزگی قهوه به طبع ایرانیان بیشتر خوشتر است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید درجه تلخی نیز با معیاری خاص سنجیده میشود. معیار بریکس برای سنجش شیرینی یک محلول به کار میرود. درجه بریکس این قهوه ایتالیایی 10.82 میباشد. این میزان نشان دهنده تلخی قابل توجه این قهوه میباشد.
ترش مزگی طعم شاخص دیگری است که طرفداران خاص خود را دارد. اما در ایران شاید تعداد افرادی که ترش مزگی را ترجیح میدهند، کمتر باشد. ترش مزگی با نام اسیدیته نیز شناخته میشود، با میزان ph سنجیده میگردد. این قهوه 5.80 ph اسیدیته دارد. این مقدار نشان از کم بودن مزه ترش قهوه دارد. طبعا با وجود خالص بودن دانهای قهوه عربیکا، این امر بعید به نظر نمی رسد!
سایز سابه ایده آل برای این قهوه ایتالیایی، 200 تا 400 میکرون میباشد. همچنین لابراتوار میم با بسکت 20 گرمی قهوه توبرگا عربیکا را مورد آزمایش قرار داده است. پیشنهاد این لابراتوار برای بسکت، سایز 16 گرمی میباشد.
بسته بندی با کیفیت، تیر آخر کیفیت
این قهوه در بسته 1 کیلوگرمی از دانهای قهوه برشته شده به بازار عرضه میشود. این نوع بسته برند یوروکف از جنس آلومینیوم، پلی استر و پلی اتیلن است. این قهوه در بستهبندی خود دارای یک سوپاپ یکطرفه میباشد که بهجهت خروج دی اکسید کربن در آن تعبیه شدهاست.
پلی استر یا Bopet Film، یکی از مواد رایج در بستهبندی محصولات غذایی میباشد. استفاده از این ماده از ورود رطوبت به داخل بسته جلوگیری میکند. همچنین این ماده با قوام بالایی که دارد، ماده غذایی را از آسیبهایی که هنگام حمل ونقل رخ میدهد، حفظ میکند.
پلی اتیلن نیز یکی از مواد محافظتی به کار رفته در بستهبندی این قهوه است. این ماده از ورود هوای آلوده، باکتریها و ویروسهای اطراف بستهبندی به داخل محصول جلوگیری میکند. خبر خوش برای دوستداران محیط زیست این است که بسته بندی این قهوه به گونهای است که بعد از دور انداختن، قابل بازیافت بوده و آسیبی به محیط زیست نمیزند.
سوپاپ یکطرفه در بسته بندی
همانطور که ذکر شد یک سوپاپ یکطرفه برای خروج کربن دیاکسید در این بستهبندی نیز تعبیه شده است. شاید تعجب کردهباشید که از دیاکسید کربن در بستهبندی مواد غذایی استفاده میشود. علت این امر خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی این گاز است. دمای انبار کالا، اسیدیته و نوع محصول، عواملی هستند که در مقدار دی اکسید کربن ممکن است تغییر ایجاد کنند. اگر دی اکسید کربن به دلیل عوامل گفته شده غلظت پیدا کند، طعم مواد خوراکی تغییر میکند. همچنین ممکن است باعث فاسد شدن مواد غذایی نیز بشود.
سوپاپ تعبیه شده در این بسته بندی، دیاکسید کربن اضافه را به صورت یکطرفه از بسته خارج میکند. بدین صورت، عوامل بیرونی در انتقال و نگهداری بستههای قهوه نیز تاثیر منفی بر کیفیت محصول نخواهند گذاشت.
در نهایت باید گفت قهوه یوروکف مدل اسپرسو ایتالیایی برای ذائقه ایرانی مناسب میباشد و میتوانید با خیال راحت آنرا به سبد غذایی خود اضافه کنید. اطلاعات جامع و دقیقتر برای فروشنگان قهوه را نیز میتوانید در اینجا مطالعه فرمایید.
ایتالیا، میعادگاه قهوهدوستان
بسیاری از مردم دنیا با شنیدن نام ایتالیا به یاد فیلمهای بینظیر ایتالیایی، کارگردانها یا بازیگرهای این کشور میافتند. اما عادات غذایی مردم ایتالیا نیز منحصر به فرد است. در این عادات غذایی ایتالیا اشتراکاتی نیز با سایر مردم دنیا دارد که از جمله این اشتراکات قهوه است. اما بی انصافیاست اگر قهوه ایتالیا را با قهوه سایر کشورها مساوی دانست. قهوهای که از مرغوبترین مواد و با حرفهای ترین دستگاهها ساخته میشود. شاید جالب باشد بدانید اولین دستگاههای اسپرسوساز هم در ایتالیا ساخته شدند.

توبرگا از دل تورینو
واژهی torino از دو بخش toro به معنای گاو نر و پسوند ino که برای کوچک کردن است تشکیل شدهاست. جمع این دو بخش، واژه تورینو که به معنای گاو نر کوچک است را میسازد.
کافههای فراوان در تورینو که با بوی قهوه خود هر رهگذری را مدهوش میکنند خبر از محبوبیت و قدمت قهوه در این شهر را میدهند. شرکت توبرگا نیز در سال ۱۹۵۹ در این شهر تاسیس شدهاست.
این شرکت توانست در همان سالها به شهرت بینظیری دست پیدا کند. مردم قهوهدوست تورینو استقبال خوبی از این برند داشتند و به زودی قهوه شرکت توبرگا توانست بخشی از هویت تورینو تبدیل شود. این شرکت تولیدکننده قهوه به علت کیفیت بالا و عطر و طعم خوش خود به سرعت جای خود را در بین مردم باز کرد و هم اکنون نیز یکی از مشهورترین برندهای قهوه در ایتالیا است.
لازم به ذکر است توبرگا و یوروکف دو برند برادر بوده از یک شرکت هستند.
شعار شرکت توبرگا
قهوه همچون صفحه سفید میماند.

این شعار در وهله اول ممکن است عجیب به نظر برسد. اما اگر با شیوههای تصمیمگیری و انتخاب، به عنوان مثال روشهای بارش فکری آشنا باشید آن را بهتر متوجه خواهید شد. شما در سیستم بارش فکری در یک کاغذ سفید شروع به نوشتن ایدههای خود خواهید کرد. در ابتدا صرفا باید نوشت و از هرگونه قضاوت وتحلیل ایدهها خودداری کرد. شاید بپرسید تشابه کاغذ سفید و قهوه در چیست؟ باید گفت که شرکت توبرگا معتقد است هماهنگونه که شما در یک کاغذ سفید بارش و سیلی از ایده را به منصه ظهور میرسانید قهوه توبرگا نیز برای شما چنین خاصیتی را دارد.
خلاقیت با یک فنجان قهوه
شما با نوشیدن این قهوه و دریافت کافئین کارکرد سلولهای مغز خود را بهبود میبخشید. گویی ابری از ایدههای خلاقانه در مورد موضوعاتی که به فکر کردن درباره آن مشغولید در بالای سر شما باز میشود. این شعار در نوع خود منحصر به فرد میباشد. شاید بیشتر از همه فعالین حوزههای استارآپ که به قوه خلاقانه خود بیشتر احتیاج دارند این شعار را درک کنند. اگر یک کاغذ سفید میخواهید تا فورانی از خلاقیت و ایده را تجربه کنید، قهوه توبرگا در خدمت شماست!
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.