<div>قهوه سبز هاوایی</div> <div class='secondary_title text-secondary my-2'>Hawaiian green coffee</div> zoom

Hover

<div>قهوه سبز هاوایی</div> <div class='secondary_title text-secondary my-2'>Hawaiian green coffee</div>
Full Screen

قهوه سبز هاوایی
Hawaiian green coffee

تومان

طعم قهوه‌های هاوایی اسیدیته یا ترش مزگی کم و تن واری زیادی دارد. این قهوه ها کمتر پیچیدگی طعمی داشته و طعم میوه‌ای دارند.

قهوه مشهور به کونا سیستم درجه بندی خاص خود را دارد. این درجه بندی بر اساس نوع دانه است و به دو درجه 1 و 2  تقسیم می‌شود. دانه درجه 1 قهوه استاندارد است که دو دانه در هر گیلاس است. دانه درجه 2 یک دانه در هر گیلاس قرار دارد. کونای بسیار فوق العاده، بزرگ ترین دانه است و کونای فوق العاده، کونای شماره یک، کونای انتخاب شده و کونای ابتدایی دسته بندی می‌شود.

قهوه کونا درجه 2 به دو دسته کونای پی بری نامبر یک و کونای پی بری ابتدایی تقسیم می‌شود.

شناسه محصول: نامعلوم دسته: برچسب: , , ,

توضیحات

هاوایی، جزیره ای بی نظیر و جذاب که آرزوی هر انسانی است که حداقل یک تعطیلات خود را آنجا بگذراند. این جزیره یکی از چهار ایالتی است که قبلا به عنوان کشور مستقل بوده است و امروزه یکی از ایالت‌های ایالات متحده امریکا می‌باشد. در این پست شمارا با فرای زیبایی این جزیره و با محصول محبوب آن ، یعنی قهوه سبز هاوایی آشنا می‌نماییم.

 

مجمع الجزایر هاوایی ایالتی در غرب امریکا و در اقیانوس آرام می‌باشد. هاوایی تنها ایالت مجمع الجزایری است و در منطقه گرمسیری استوایی واقع شده است. این جزایر زیبا شامل 137 جزیره آتشفشانی است. نام هاوایی از زبان مردم بومی گرفته شده است که به نام سرزمین خدایان است. یکی از نکات جالب درباره ای جزایر این است که بخش شرقی جزیره عریض تر بوده و باران بیشتری می بارد؛ در حالی که بخش غربی تقریبا بارانی نمی‌بارد. اقتصاد این ایالت بر پایه محصولات گرمسیری استوایی مانند موز، آناناس، نیشکر، کاکائو و قهوه می‌باشد.

جالب است بدانید تنها ایالت امریکا است که محصولات کاکائو، قهوه و وانیل را کشت می‌کند.

مزارع قهوه هاوایی

هاوایی و قهوه

هاوایی تنها جایی است که در یک کشور جهان اولی قهوه کشت می‌شود. قهوه تولیدی این منطقه برای گردشگران این منطقه استفاده می‌گردد. اولین بار قهوه در دهه 1817 در هاوایی کشت شد ولی به جایی نرسید. در سال های بعد فرماندار جزیره اوآهو از برزیل گیاه قهوه را به هاوایی آورد و این بار کشت این گیاه موفقیت آمیز بود و خیلی زود سراسر هاوایی به کشت قهوه پرداختند. اولین گونه بوربون در سال 1828 کاشته شد و در سال 1836 اولین مزرعه بزرگ قهوه شروع به کار نمود. بعد از مدتی مزارع قهوه به علت حشره زدگی جز منطقه کونا، نابود شدند.

در اواخر دهه 19 کارگرانی از چین و ژاپن به هاوایی آمدند و برروی زمین‌های قهوه کار کردند. سپس اوایل قرن 20 نیز فیلیپینی ها نیز جذب مزارع قهوه و نیشکر شدند.

کونا

شناخته ترین شده و منطقه بزرگی از هاوایی که زمین های کشاورزی قهوه در این مکان است، کونا نام دارد. همان طور که گفتیم این منطقه از زمانی که قهوه به هاوایی آمد، به تولید آن پرداخت. این منطقه به قدری شهرت یافته است که باید مقدار دقیق قهوه کونا روی بسته بندی نوشته شود تا به درستی مقدار و میزان قهوه این منطقه مشخض شود.

زمین‌های زراعی قهوه
زمین‌های زراعی قهوه

قابلیت ردیابی

معلوم است در یک کشور جهان اول، امکان پیگیری قهوه تا خود مزرعه وجود دارد. اغلب مزارع قهوه‌های خود را برشته می‌کنند تا مستقیم به مصرف کنندگان فروخته شود. علاوه بر استفاده برای گردشگران، بقیه آن به ایالات متحده آمریکا ارسال می‌شود.

دسته بندی قهوه کونا (هاوایی)

قهوه مشهور به کونا سیستم درجه بندی خاص خود را دارد. این درجه بندی بر اساس نوع دانه است و به دو درجه 1 و 2  تقسیم می‌شود. دانه درجه 1 قهوه استاندارد است که دو دانه در هر گیلاس است. دانه درجه 2 یک دانه در هر گیلاس قرار دارد. کونای بسیار فوق العاده، بزرگ ترین دانه است و کونای فوق العاده، کونای شماره یک، کونای انتخاب شده و کونای ابتدایی دسته بندی می‌شود.

قهوه کونا درجه 2 به دو دسته کونای پی بری نامبر یک و کونای پی بری ابتدایی تقسیم می‌شود.

کونا در هاوایی

طعم قهوه‌های هاوایی اسیدیته یا ترش مزگی کم و تن واری زیادی دارد. این قهوه ها کمتر پیچیدگی طعمی داشته و طعم میوه‌ای دارند.

 

زیر گونه های قهوه هاوایی

تیپیکا، تحفه ای از هلندی ها

همانطور که گفتیم این کشور اغلب زادگاه گونه عربیکای قهوه است. اما خود این گونه، زیرگونه‌های دیگری نیز دارد که خریداران قهوه سبز باید به آن توجه نمایند. یکی از زیرگونه‌های اصلی تیپیکا (Typica) می باشد. هلندی‌ها این گونه قهوه را درسراسر جهان معرفی نمودند. میوه تیپیکا به رنگ قرمز است و  اگر  در شرایط خوبی کشت شود، یک فنجان قهوه عالی با شیرینی متعادل و اسیدیته با کیفیت را به ارمغان می‌آورد.

کاتوای

یک زیرگونه از تلاقی دو گونه قهوه موندونوو و کاتورا می باشد که در برابر باد و باران مقاوم است. اگر به این گونه به خوبی رسیدگی شود می تواند طعم فوق العاده و شیرینی به ارمغان بیاورد. خاستگاه تولد این گونه دربرزیل بوده است.

موندو نوو ، فرزند بوربون و تیپیکا

حاصل پیوند طبیعی بوربون قرمز و تیپیکا، گونه موندو نوو  می‌باشد. این زیرگونه اولین بار در برزیل یافت شد و بسیار پر بازده است. یک فنجان قهوه زیر گونه موندو نوو  کیفیت بالایی را به ارمغان می‌آورد. این گونه بیشتر در امریکای جنوبی و بعضا امریکای مرکزی کشت می‌شود. گیاه این زیرگونه به ارتفاع بلندش مشهور است. البته این گیاه با تمام ویژگی‌های مثبت، در برابر آفت بسیار آسیب پذیر است.

 

محل کشت قهوه در سرزمین خدایان

جزیره کائوای جزیره ای است که با مزارعی مکانیزه و در حال رشد. جزیره اوآهو 60 هکتار زمین است که قهوه در آن کاشت می‌شود. این جزیره علاوه بر قهوه، کاکائو نیز تولید می‌کند. جزیره مائوی، کولا، وایکاپو، کیپاهولو و  کائولاپو نیز از جزایر تولیدکننده قهوه می‌باشد. اما مهم ترین و بزرگ ترین منطقه کونا است که بیش از 630 مزرعه قهوه وجود دارد. این مزارع عموما توسط خانواده ها اداره می‌شوند. احتمالا بازدهی این مناطق بیش از هر منطقه ای در جهان است و چون تعداد درختان کم است، برداشت دستی صورت می‌گیرد.

 

توضیحات تکمیلی

کشور مبدا

هاوایی

نژاد

عربیکا

گونه

تیپیکا و کاتورا

چگالی

0

درصد رطوبت

0

سال برداشت

0

مقدار عیوب در 350 گرم

0

تعداد عیب کواکر در 100 گرم

0

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “
قهوه سبز هاوایی
Hawaiian green coffee

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

شما شاید این را هم دوست داشته باشید

سبد خرید
هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد!
ادامه خرید
0