توضیحات

کاستاریکا، کشوری در امریکای مرکزی بوده که یکی از پیشرفته ترین کشوره در این منطقه می‌باشد. این کشور یکی از صادر کنندگان اصلی قهوه در جهان است. در این پست شما را با قهوه سبز کاستاریکا آشنا می‌نماییم.

کاستاریکا کشوری در امریکای مرکزی است که زبان رسمی آن اسپانیایی است. این کشور با ثبات ترین کشور امریکای مرکزی است که در گذشته بخشی از گواتمالا بوده است. کاستاریکا در انزوا از دیگر همسایگانش به سرعت پیشرفت نمود. معنی این کشور به معنای ساحل غنی می‌باشد.

قهوه مهم ترین بخش این کشور و بیشتر محصول صادراتی کاستاریکا است. بعد از آن گوشت، کاکائو و موز از دیگر محصولات صادراتی این کشور می‌باشد.

قهوه در اوایل قرن 19 به کاستاریکا رسید. بعد از استقلال  سال 1821 دولت تصمیم گرفت بین کشاورزان دانه قهوه رایگان پخش نماید. در  آن سال حدود ۱۷ هزار  درخت قهوه در کاستاریکا وجود داشت. دولت این کشور طرح‌های حمایتی زیادی برای حمایت از تولید قهوه انجام داده است. حذف مالیاتی و تصاحب زمین پس از پنج سال کشت قهوه از جمله این حمایت‌ها بود.

قهوه سبز کاستاریکا

اولین بار در سال ۱۸۳۲ صادرات قهوه به صورت رسمی رخ داد. محصولات قهوه از طریق شیلی به انگلیس ارسال شد. در بین راه در شیلی کار بسته بندی صورت میگرفت. این صادرات از آنجا شروع شد که انگلیس سرمایه گذاری گسترده ای در صنعت قهوه کاستاریکا انجام داد. بین سالهای ۱۸۴۶ تا ۱۸۹۰ تنها محصول صادراتی این کشور قهوه بود. صنعت قهوه زمینه ساخت کشور کاستاریکا شد. اولین اداره پست،چاپ دولتی، راه آهن و بزرگترین بیمارستان در این کشور شد. همچنین تاثیر عمده ای بر فرهنگ داشت. سال ۱۸۳۰ تا ۱۹۰۵ فراوری شسته به این کشور عرضه شد و ۲۰۰ دستگاه مربوط به این فراوری ایجاد شد.

زمین های کشاورزی کاستاریکا

اکو توریسم در مزارع کاستاریکا

 

کاستاریکا بر صنعت اکوتوریسم تاکید داشت. این کشور برای گردشگران امکانی را فراهم می‌کند تا  از نزدیک مزارع قهوه را ببینند و با نحوه کشت و تولید آن آشنا شوند. البته این مزارع کیفیت قهوه بالایی ندارند ولی باز جذابیت فراوانی برای گردشگران خواهند داشت.

فرآوری شسته کاستاریکا

فرآوری شسته کاستاریکا

برای بهبود کیفیت و ارتقای صنعت قهوه موسسه قهوه کاستاریکا ایجاد شد. کاستاریکا قابلیت ردیابی قهوه را تا خود مزارع دارند. طعم قهوه‌های این کشور تمیز، شیرین و با تن واری سبک است. اخیرا کارخانه‌های کوچک طیف وسیعی از طعم ها و سبکهای قهوه را تولید می‌کند.
کاستاریکا در گذشته از نام مناطق جهت معرفی قهوه خود استفاده می‌نمودند. دره مرکزی، دره غرب، یتارازو، اوروسی، برونکا، توریالبا و گوانا کاست برخی از این مناطقی هستند که قهوه در آن کشت می‌شود.

 

عربیکا محصول همیشگی کاستاریکا

دولت کاستاریکا کشت و تولید ربوستا را در این کشور ممنوع کرده است. به جای آن تولید عربیکا با زیرگونه های کاتورا و تیپیکا مورد حمایت شدید واقع شده اند.

تیپیکا، تحفه ای از هلندی ها

همانطور که گفتیم این کشور اغلب زادگاه گونه عربیکای قهوه است. اما خود این گونه، زیرگونه‌های دیگری نیز دارد که خریداران قهوه سبز باید به آن توجه نمایند. یکی از زیرگونه‌های اصلی تیپیکا (Typica) می باشد. هلندی‌ها این گونه قهوه را درسراسر جهان معرفی نمودند. میوه تیپیکا به رنگ قرمز است و  اگر  در شرایط خوبی کشت شود، یک فنجان قهوه عالی با شیرینی متعادل و اسیدیته با کیفیت را به ارمغان می‌آورد.

کاتورا (Caturra)، زیر گونه‌ای از گونه بوربون (گونه ای دیگر از عربیکا) است که در برزیل یافت شد. اما نتوانست طرفداری در این کشور پیدا کند. این گونه در کشورهای دیگر از جمله اندونزی، کلمبیا و … گسترش یافت. گیاه کاتورا کوتاه است و نیاز به مراقبت و رسیدگی بیشتری نسبت به گونه مادر خود، بوربون، دارد. اگر گونه کاترا در ارتفاع بالاتری کشت شود، از کیفیت آن کاسته می‌شود. به علت کوتاهی درخت کاتورا، شاخه های پربار تری از میوه دارند. رنگ میوه کاتورا زرد و قرمز بوده و برداشت آن آسان تر از دیگر گونه ها انجام می‌شود.

توضیحات تکمیلی

کشور مبدا

کاستاریکا

نژاد

عربیکا

گونه

تیپیکا و کاتورا

چگالی

0

درصد رطوبت

0

سال برداشت

0

مقدار عیوب در 350 گرم

0

تعداد عیب کواکر در 100 گرم

0

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “
قهوه سبز کاستاریکا
Costa Rican Green Coffee

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


همچنین ممکن است دوست داشته باشید…