<div>قهوه سبز اندونزی</div> <div class='secondary_title text-secondary my-2'>Indonesia Green Coffee</div> zoom

Hover

<div>قهوه سبز اندونزی</div> <div class='secondary_title text-secondary my-2'>Indonesia Green Coffee</div>
Full Screen

قهوه سبز اندونزی
Indonesia Green Coffee

تومان

قهوه های اندونزی با نوع فرآوری نیمه شسته دارای تن واری زیاد و اسیدیته کم می‌باشد. بیشتر قهوه ها در این کشور توسط زمین‌داران کوچک تولید  می شود. سوماترا، جاوا،سولاسی، فلورس و بالی از مناطق تولید کننده قهوه می‌باشد.

اندونزی به تولید ربوستا و مقداری عربیکا می پردازد. این کشور به تولید قهوه لواک هم پرداخته که توصیه می‌نماییم از مصرف آن هذر نمایید.قهوه اندونزی دانه‌های بسیار درشتی دارند.

شناسه محصول: نامعلوم دسته: برچسب: , , ,

توضیحات

اندونزی کشوری چند جزیره ای است که در بسیاری از زمینه‌ها شماره یک جهان شده است. این کشور بر پایه کشاورزی اقتصاد خود را می‌گذراند. یکی از محصولات کشاورزی قهوه می‌باشد. در این پست شما را با قهوه سبز اندونزی آشنا می‌نماییم.

کشور جزیره ها

اندونزی کشور مجمع الجزایری است که از نظر مساحت چهارمين کشور دنیا است. این کشور یکی از پرجمعیت ترین کشورهای جهان است که نیروی کار زیادی دارد. اندونزی از نظر منابع طبیعی بسیار غنی است اما این امر باعث نشده تا فقر در این کشور ریشه کن شود. اقتصاد اندونزی بر پایه کشاورزی و معدنی استوار است. محصول اصلی کشاورزی این کشور برنج است. در کنار آن چای، تنباکو، ادویه و قهوه نیز کشت و تولید می‌شود.

اندونزی نیز مانند کشورهایی که منابع طبیعی دارند، دچار استعمار شده است. زمانی این کشور تحت استعمار هلند بوده است. هلند زیر ساخت‌هایی برای بهره برداری از منابع این کشور را تعبیه نموده است. امروزه زیر ساخت مناسب آبیاری که هلندی‌ها ساخته بودند، به کشاورزی اندونزی کمک شایانی می‌کند.

اولین بار قهوه به توسط فرماندار هلندی مالابار به فرماندار جاکارتا هدیه داده شد. این چند نهال قهوه هدیه با سیلی که در جاکارتا آمد، از بین رفت و اولین تلاش کشت قهوه با شکست روبرو شد. پس از ان ۱۶۹۷ یکبار دیگر این گیاه به اندونزی فرستاده شد و این بار درختان شکوفه دادند و به ثمر رسیدند.

قهوه سبز اندونزی
زن کشاورز اندونزیایی

ماکس هاولار

 

در سال ۱۷۱۱ صادرات قهوه از هند به اندونزی توسط شرکت هند شرقی VOC به آمستردام شروع شد. قهوه‌های صادر شده به آمستردام بسیار گران عرضه می‌شدند. در این بین استعمار قهوه نیز ادامه داشت. شخصی به نام ماکس هاولار کتابی با عنوان حراج های قهوه شرکت بازرگانی هلند درباره ی این استعمار نوشت . امروزه نام این شخص به عنوان گواهینامه اخلاقی در صنعت قهوه شناخته می‌شود.

 

حراجهای کتاب قهوه شرکت بازرگانی هلند
حراجهای کتاب قهوه شرکت بازرگانی هلند

عربیکا، لیبریکا و بالاخره روبوستا

در اندونزی ابتدا گونه عربیکا کشت می‌شد تا اینکه در قرن 19 گیاه قهوه دچار زنگ برگ قهوه شدند. پس از آن کشاورزان اندونزی رو به کشت لیبریکا روی آورند که آن هم به سرنوشت عربیکا دچار شد.

انواع گونه های قهوه در اندونزی
انواع گونه های قهوه در اندونزی

بیماری زنگ برگ قهوه نوعی قارچ می‌باشد که روی برگ درختان رخ می‌دهد و باعث خشک شدن برگ ها و در نهایت درخت می‌شود. نشانه ‌های این بیماری این است ابتدا نقاط کوچک زرد در زیر برگ درخت نمایان می‌شود. سپس این نقاط بزرگ شده و کل برگ را می پوشاند.

بیماری زنگ برگ قهوه
بیماری زنگ برگ قهوه

پس از فراز و نشیب کاشت عربیکا و لیبریکا، کشاورزان تصمیم گرفتند که ربوستا کشت و تولید کنند تا از خطرات و بیماری های احتمالی جلوگیری نمایند. امروزه نیز بخش قابل توجهی از تولیدات قهوه اندونزی از گونه روبوستا می‌باشد.

گیلینگ باساح

در اندونزی روشی سنتی برای فراوری به کار گرفته می شود که ترکیبی از روش فرآوری شسته و طبیعی است. این روش که فرآیند نیمه شسته نام دارد، باعث می‌شود اسیدیته قهوه کم شود و تن واری زیادی ایجاد کند. در نهایت شما قهوه ای می‌نوشید که تن واری بیشتر و بافت نرم تری دارد. البته امکان دارد طعم های اضافی مانند گیاهی، چوبی، کپکی و خاکی نیز در فنجان قهوه حس می‌شود.
امروزه خریداران تخصصی قهوه  کشاورزان اندونزی را تشویق می‌کنند تا از روش شسته یا خیس استفاده نمایند.

قهوه لواک، حیوان آزاری یا طعم جدیدی از قهوه؟!

"<yoastmark

محصولی خاص در اندونزی تولید می شود که مام آن لواک است. این قهوه از فضولات گربه هایی است که گیلاس قهوه را خوردند. در واقع گیلاس های نیمه هضم شده از مدفوع آن ها جدا شده، فرآوری و خشک می‌شوند. برای تولید این قهوه گربه‌ها در شرایط وحشتناکی در قفس هایی تنگ نگهداری شده و به اجبار به آن‌ها گیلاس قهوه خورانده می‌شود. البته این قهوه ‌ می‌تواند به این شکل در دسترس شما قرار نگیرد. برخی قهوه های کیفیت پایین ربستا را در قالب قهوه لواک جعل کرده و به مشتریان می‌فروشند. در هر صورت توصیه می‌کنیم قهوه های باکیفیت را امتحان کنید تا قهوه لواک با طعم حیوان آزاری!

قهوه لواک
قهوه لواک

قهوه‌های اندونزی با نوع فرآوری نیمه شسته دارای تن واری زیاد و اسیدیته کم می‌باشد. بیشتر قهوه ها در این کشور توسط زمینداران  کوچک تولید می‌شود. سوماترا، جاوا،سولاسی، فلورس و بالی از مناطق تولید کننده قهوه است.

مناطق کشت قهوه در اندونزی

سوماترا  سه منطقه کشت اصلی را در خود جای داده است. این منطقه در گذشته قهوه خود را با نام سوماترا ماندلینگ به دو گونه درجه ۱ و درجه ۲ میفروخت. البته این درجه بندی به کیفیت نهایی فنجان قهوه اشاره داشت. نکته ای  که لازم است بدانید این است که مخلوطی اندونزی دانه های ناشناخته قهوه با هم مخلوط می کنند. به همین دلیل نمی توان گفت این درجه بندی دقیق است.

قهوه سوماترا به خارج بندر مدان فرستاده می‌شود. این منطقه آب و هوای گرم و مرطوب داشته و قهوه‌ها مدت زیادی در اسکله می‌مانند و این آب و هوا روی طعم قهوه اثر منفی می‌گذارد.

جاوا نیز یکی دیگر از مناطق تولید قهوه بوده که به علت مستعمره بودن زمین‌های کشاورزی زیادی را در خود جای داده است. تولیدات این منطقه از قرن ۲۰ کاهش یافته است. فلورس منطقه ای دیگر است که بیشتر تولیدات آن به مصرف داخل کشور می‌رسد.

منطقه بالی نیز ۸۰ درصد روبوستای قهوه اندونزی را تامین می‌کند. این جزیره قطب گردشگری اندونزی است ولی کشاورزی هنوز حرف اول را می‌زند.

گونه های قهوه در اندونزی

تیپیکا، تحفه ای از هلندی ها

همانطور که گفتیم این کشور اغلب زادگاه گونه عربیکای قهوه است. اما خود این گونه، زیرگونه‌های دیگری نیز دارد که خریداران قهوه سبز باید به آن توجه نمایند. یکی از زیرگونه‌های اصلی تیپیکا (Typica) می باشد. هلندی‌ها این گونه قهوه را درسراسر جهان معرفی نمودند. میوه تیپیکا به رنگ قرمز است و  اگر  در شرایط خوبی کشت شود، یک فنجان قهوه عالی با شیرینی متعادل و اسیدیته با کیفیت را به ارمغان می‌آورد.

انواع زیرگونه های قهوه
انواع زیرگونه های قهوه

 

ربوستا

قهوه ربوستا یکی از دو نوع اصلی قهوه است که ویژگی‌های خاص خود را دارد. ظاهر قهوه روبوستا گرد تر و کوچک تر است و شکاف روی دان، صاف تر نسبت به دان عربیکا می‌باشد. درختان ربستا تا ۱۰ متر رشد می‌کنند و در برابر آفات بسیار مقاوم است.
همانطور که می‌دانید در قهوه ترش مزگی یا اسیدیته نیز وجود دارد. در سالیان اخیر، طرفداران ترش مزگی در قهوه افزایش یافته و برخی حس کردن این طعم را در نوشیدن یک فنجان قهوه ترجیح می‌دهند. روبوستا داری اسیدیته یا ترش مزگی بالایی نسبت به عربیکا است.
همچنین طعم شیرینی کمتری دارد. کافئین دان ربوستا بیش از دان عربیکا است.

مقایسه عربیکا و ربوستا

توضیحات تکمیلی

کشور مبدا

اندونزی

نژاد

ربوستا, تیپیکا

سال برداشت

0

درصد رطوبت

0

مقدار عیوب در 350 گرم

0

تعداد عیب کواکر در 100 گرم

0

وزن

1 کیلوگرم, 60 کیلوگرم

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “
قهوه سبز اندونزی
Indonesia Green Coffee

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

شما شاید این را هم دوست داشته باشید

سبد خرید
هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد!
ادامه خرید
0