<div>قهوه سبز اوگاندا</div> <div class='secondary_title text-secondary my-2'>Uganda Green Coffee</div> zoom

Hover

<div>قهوه سبز اوگاندا</div> <div class='secondary_title text-secondary my-2'>Uganda Green Coffee</div>
Full Screen

قهوه سبز اوگاندا
Uganda Green Coffee

تومان

اوگاندا کشوری است که به تولید و کشت قهوه می پردازد. در این کشور گونه ربوستای قهوه به صورت وحشی رشد می‌کند و مقدار کمی گونه‌های مختلف عربیکا نیز کشت می‌شود. برای آن که قهوه‌های اوگاندا بهتر شناسایی شود، دو اصطلاح عمده برای تشخیص قهوه‌ها گذاشته شده است. ووگار و دروگار. ووگار قهوه‌های عربیکایی است که با فرآوری شسته به دست ما می‌رسد و دروگار قهوه‌های عربیکایی است با فراوری طبیعی یا خشک به دست ما خواهد رسید. اوگاندا اغلب تمام طول سال به تولید قهوه می‌پردازد.

شناسه محصول: نامعلوم دسته: برچسب: , , ,

توضیحات

اوگاندا کشوری در آفریقا است که دارای منابع غنی و طبیعی است. این کشور تحت تاثیر دریاچه ویکتوریا، بزرگترین دریاچه قاره آفریقا، و رودخانه‌های متصل به آن محصولات کشاورزی خوبی را عرضه می‌نماید. بارش بارش و منابع طبیعی همیشگی باعث شده تا کشت قهوه در این کشور رواج داشته باشد. در این پست قصد داریم شما را با قهوه سبز اوگاندا آشنا می‌نماییم.

یکی از پایه‌های اساسی اقتصاد اوگاندا، قهوه و صادرات آن می‌باشد. وجه تمایز این کشور با دیگر تولید کنندگان قهوه، به گونه آن است. گونه ربوستا در اطراف شمال دریاچه ویکتوریا به صورت خود رو  و وحشی رشد می‌کند. البته اوگاندا به دنبال کشت و تولید قهوه با گونه عربیکا نیز می‌باشد.

اوگاندا صدها سال است که به تولید قهوه می‌پردازد. احتمال می‌رود گونه عربیکای قهوه از کشور مالاوی یا اتیوپی وارد این کشور شده باشد. ولی این گونه در اوگاندا جواب نداد و کشت آن به شکست منجر شد. در آن زمان رشد و تولید ربوستا بیشتر شد و کشاورزان این گونه را در مزارع خود پرورش دادند.

سال 1969 اوگاندا به استقلال رسید و برای سر و سامان دادن به اوضاع قهوه، قانونی وضع شد که قیمت گذاری این دانه تولیدی را کنترل و تثبیت نمود.

در اواخر قرن بیستم نقش دولت در صنعت قهوه در اوگاندا نقش حمایتی شد و برنامه ریزی‌های توسعه و بازاریابی را برعهده گرفت. امروزه قوانین سختگیرانه در ارتباط با قهوه کمتر شده و همین امر باعث می‌شود ردیابی قهوه ها و صادرات آن آسان تر رخ دهد.
اوگاندا یکی از تولید کنندگان عمده قهوه روبوستا است که سعی می‌کند با بالابردن کیفیت این گونه نام خود را بر سر زبان‌ها بیاندازد.

ووگار و دروگار عربیکا

برای آن که قهوه‌های اوگاندا بهتر شناسایی شود، دو اصطلاح عمده برای تشخیص قهوه‌ها گذاشته شده است. ووگار و دروگار. ووگار قهوه‌های عربیکایی است که با فرآوری شسته به دست ما می‌رسد و دروگار قهوه‌های عربیکایی است با فراوری طبیعی یا خشک به دست ما خواهد رسید. اوگاندا اغلب تمام طول سال به تولید قهوه می‌پردازد.

مناطق پرورش دهنده قهوه در اوگاندا

بوگیسو

این منطقه بیشترین شهرت را در تولید قهوه در اوگاندا دارد. بوگیسو  که در  نزدیکی مرز کنیا واقع شده است. زمین‌های کشاورزی شیب داری دارد که خاک، ارتفاع و آب و هوای فوق العاده‌ای دارد.

نیل غربی

این منطقه که بالای دریاچه آلبرت و نزدیکی مرز کشور کنگو است. نیل غربی علاوه بر روبستا گونه های کنت، تیپیکا، SL 28 و sl14 از عربیکا را پرورش می‌دهد.

اوگاندای غربی

بیشترین میزان تولید برای کوه های رنزوری این منطقه است. قهوه‌های این منطقه بیشتر به صورت طبیعی یا خشک فرآوری می‌شود. آپریل تا جولای برداشت اصلی و در اکتبر تا ژانویه برداشت ثانویه محصول انجام می‌شود.

مناطق کم ارتفاع مرکزی

در این مناطق تا دریاچه ویکتوریا ربوستای بومی و عربیکای توزا رشد می‌کند.

 

گونه‌های قهوه در اوگاندا

روبوستا

قهوه ربوستا یکی از دو نوع اصلی قهوه است که ویژگی‌های خاص خود را دارد. ظاهر قهوه روبوستا گرد تر و کوچک تر است و شکاف روی دان، صاف تر نسبت به دان عربیکا می‌باشد. درختان ربستا تا ۱۰ متر رشد می کنند و در برابر آفات بسیار مقاوم هستند.
همانطور که می‌دانید در قهوه ترش مزگی یا اسیدیته نیز وجود دارد. در سالیان اخیر، طرفداران ترش مزگی در قهوه افزایش یافته و برخی حس کردن این طعم را در نوشیدن یک فنجان قهوه ترجیح می‌دهند. روبوستا داری اسیدیته یا ترش مزگی بالایی نسبت به عربیکا است.
همچنین طعم شیرینی کمتری دارد. کافئین دان ربوستا بیش از دان عربیکا است.

کنت

گونه kent که از نام کاشف این گونه در هند گرفته شده است، یکی از عربیکاهای مقاوم است.

 

تیپیکا، تحفه ای از هلندی ها

همانطور که گفتیم این کشور اغلب زادگاه گونه عربیکای قهوه است. اما خود این گونه، زیرگونه‌های دیگری نیز دارد که خریداران قهوه سبز باید به آن توجه نمایند. یکی از زیرگونه‌های اصلی تیپیکا (Typica) می باشد. هلندی‌ها این گونه قهوه را درسراسر جهان معرفی نمودند. میوه تیپیکا به رنگ قرمز است و  اگر در شرایط خوبی کشت شود، یک فنجان قهوه عالی با شیرینی متعادل و اسیدیته با کیفیت را به ارمغان می‌آورد.

میوه تیپیکا، گونه ای از قهوه
میوه تیپیکا، گونه ای از قهوه

sl28، گونه انسان ساز

این گونه اولین بار در سال 1930 و در کنیا متولد شد. این گونه میوه‌های قرمز رنگی دارد که دانه‌های بزرگتر از حد متوسط دارد. گونه sl28 در ارتفاعات بالا، بهتر به ثمر می‌رسد. قهوه‌ای که از ثمره این گونه به دست می‌آید، طعمی مانند انگور سیاه فرنگی به شما می‌دهد. این گونه در زمان طولانی تری به بازدهی می‌رسد و ر برابر آفات آسیب پذیر تر است.

 

SL14 نیز گونه ای است که در اوگاندا کشت می شود. این گونه توسط انسان و در محیط آزمایشگاهی تولید شده است.

 

توضیحات تکمیلی

درصد رطوبت

0

چگالی

0

درجه بندی

0

نژاد

ربوستا, عربیکا

زیرگونه

کنت، تیپیکا، SL 28 و sl14 و ربوستا

کشور مبدا

اوگاندا

مقدار عیوب در 350 گرم

0

تعداد عیب کواکر در 100 گرم

0

وزن

1 کیلوگرم, 60 کیلوگرم

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “
قهوه سبز اوگاندا
Uganda Green Coffee

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

سبد خرید
هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد!
ادامه خرید
0