توضیحات

آفریقا زادگاه مناسبی برای قهوه است. کشورهای مختلفی در این قاره به کشت و تولید این دانه خوش طعم می پردازند. کامرون یکی از کشورهایی است که دان قهوه آن زبانزد طرفداران قهوه می‌باشد. در این پست شما را با قهوه سبز کامرون خواهیم نمود.

کامرون کشوری در غرب آفریقاست. پس از جنگ جهانی اول کامرون از استعمار آلمان در آمد و فرانسه و انگلیس این کشور را بین خود تقسیم نموده و پس از سال ها در ۱۹۶۰ فرانسه و در سال ۱۹۶۱ انگلیس از این کشور دست کشیدند و کامرون به استقلال رسید.

این کشور نسبت به دیگر کشورهای آفریقایی ثبات اقتصادی بهتری دارد. به همین دلیل در کشاورزی، راه سازی، صنایع چوب و نفت و راه آهن رونق بیشتری داشته باشد.

زنان کامرون در لباس محلی

زنان کامرون در لباس محلی

آین کشور آب و هوای ملایمی با سواحل فوق العاده دارد. در این کشور تنوع زبانی زیادی به دلیل مستعمره بودن توسط کشورهای گوناگون وجود دارد. کامرون حدود ۲۵۰ قوم را با فرهنگ های خاص در خود جای داده است.

قهوه کامرون

 

برداشت قهوه در کامرون

برداشت قهوه در کامرون

کامرون هر دو گونه اصلی قهوه، یعنی عربیکا و ربوستا، را کشت و تولید می‌کند. این کشور، دارای فلات های زیادی است که باعث می شود کشت عربیکا در این مناطق بهتر رخ دهد.

روبوستا

قهوه ربوستا یکی از دو نوع اصلی قهوه است که ویژگی‌های خاص خود را دارد. ظاهر قهوه روبوستا گرد تر و کوچک تر است و شکاف روی دان، صاف تر نسبت به دان عربیکا می‌باشد. درختان ربستا تا ۱۰ متر رشد می‌کنند و در برابر آفات بسیار مقاوم است.
همانطور که می‌دانید در قهوه ترش مزگی یا اسیدیته نیز وجود دارد. در سالیان اخیر، طرفداران ترش مزگی در قهوه افزایش یافته و برخی حس کردن این طعم را در نوشیدن یک فنجان قهوه ترجیح می‌دهند. روبوستا داری اسیدیته یا ترش مزگی بالایی نسبت به عربیکا است.
همچنین طعم شیرینی کمتری دارد. کافئین دان ربوستا بیش از دان عربیکا است.

عربیکا

دان عربیکا ۸۰ درصد دان قهوه جهان را شامل میشود. عربیکا بوته‌ای همیشه سبز است که برگه‌های بیضی شکل دارد و ارتفاع آن تا ۶ متر می رود. درخت عربیکا ۵۰ سال برکت دارد و میوه می‌دهد. طعم و عطر گونه عربیکا پیچیدگی‌ها و ترکیبات متنوعی دارد. اگر بخواهیم درباره طعم کلی این گونه صحبت کنیم، شیرین‌تر از گونه ربوستا بوده و نت‌هایی از میوه، گل، شکلات و آجیل دارد. این قهوه از لحاظ ظاهری بیضی شکل است و خط وسط آن پیچ و تاب بیشتری نسبت به روبوستا دارد.
همچنین به دلیل کیفیت بهتر نسبت به گونه روبوستا قیمت بالایی دارد‌. یکی از پر طرفدار ترین طعم در قهوه، تلخ مزگی آن است. عربیکا طعم تلخی غالب‌تری نسبت به ربستا دارد.

توضیحات تکمیلی

وزن

1 کیلوگرم, 60 کیلوگرم

درصد رطوبت

0

چگالی

0

درجه بندی

0

نژاد

عربیکا, ربوستا

زیرگونه

0

کشور مبدا

کامرون

سال برداشت

0

مقدار عیوب در 350 گرم

0

تعداد عیب کواکر در 100 گرم

0

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “
قهوه سبز کامرون
Cameroon Green Coffee

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


همچنین ممکن است دوست داشته باشید…